overige diensten

Interventie /commercieel interim management

Deze vorm van interim management vergt slechts een dag per week en is daarmee betaalbaar en efficiënt.

Hoeveel salesmanagers heeft u de afgelopen jaren gehad? Nog steeds geen strategie of verkoopplan op uw bureau? Wat doen de verkopers zo heel de dag en wie stuurt ze eigenlijk echt aan? Hoe komt het toch dat het altijd aan de klant of de productie ligt?
Herkenbaar?

Als uit de analyse fase de belangrijkste zwaktes van de commerciële afdeling zijn benoemd, dan heeft elk verbetertraject een proceseigenaar nodig. ZiBri streeft ernaar om deze proceseigenaren te rekruteren uit uw eigen personeelsbestand. Om te borgen dat de juiste leiderschapsvaardigheden zich ontwikkelen, worden de proceseigenaren tijdens hun werkzaamheden begeleid. Deze begeleiding gaat in de vorm van commercieel interim management, waarbij de proceseigenaren rapporteren aan, en afstemmen met de interim manager. De interim manager coördineert, coacht, corrigeert en stemt af met de directie.
Bel Frank Kemper voor een afspraak en bespreek welke corrigerende interventies wenselijk zijn om binnen uw commerciële afdeling door te voeren. Ik zorg dat het in orde komt.

Overige Diensten

Zibri Procesarchitectuur Beursplein 5 Workshops Interventie /commercieel interim management Werving & Selectie

Uw eigen pakket

Stel uw eigen pakket samen. Zo ziet u wat uw begeleiding kan kosten.