over zibri

Frank Kemper, oprichter ZiBri. Heeft een passie voor verbetering.

Hij begeleidt en adviseert al ruim 15 jaar organisaties en instellingen van uiteenlopende aard en omvang. In zijn aanpak staan personeel- en organisatieontwikkeling centraal. Frank is in staat om snel de knelpunten in uw organisatie te herkennen , u vervolgens te helpen en de juiste oplossingen te kiezen.

Daarnaast is hij gespecialiseerd en kundig in het leggen van verbindingen tussen cultuur en structuur bij groeiende bedrijven. Ook het begeleiden en adviseren bij het opzetten van strategieën en organisatiestructuren, gedragsverandering en creatieve commercie zijn bij hem in goede handen.

Kortom, hij legt de vinger heel snel op de zere plek en stuurt vervolgens op de oplossingen.

Moderne ontwikkelingshulp is niet alleen geschikt voor de derde wereld

Frank Kemper

Het bedrijf in vogelvlucht

Werkwijze van ZiBri

Zibri Leiderschap hanteert een praktische en uitdagende no-nonsense aanpak, echter altijd met respect voor de ander. Door het gebruik van gewone taal, openheid en duidelijkheid ontstaat een goede basis van vertrouwen. Tenslotte staat het belang van uw organisatie en de ontwikkeling en samenwerking tussen de medewerkers centraal. U en uw medewerkers worden gestimuleerd inzicht te verkrijgen in het gedrag en de vaardigheden van uzelf, van elkaar en van de klanten.

Zibri Leiderschap analyseert samen met u wat de ongewenste situatie is en waar die vandaan komt. Vervolgens formuleren wij samen wat uw doelstelling is en maken een keuze hoe te sturen op de oplossingen (advies).

De rol die Zibri leiderschap vervolgens speelt is geheel afhankelijk van het door u gekozen plan van aanpak. Dit kan coachen, trainen, consultancy of interim-management zijn. Geen absolute waarheden, modellen of theorieën, maar praktijkgerichte oplossingen.

Zibri Leiderschap levert alleen maatwerk. Vooraf vindt altijd een gratis intakegesprek plaats.

Procesarchitectuur, geintroduceerd in 1999 door Frank Kemper

Lees meer over procesarchitectuur

procesarchitectuur

Visie

Zibri Leiderschap is een bureau dat altijd op een praktische en duidelijke wijze de vinger op de zere plek legt. . ZiBri Leiderschap is gespecialiseerd in het begeleiden van (snel) groeiende organisaties waarbij doelen, cultuur, structuur en personeelsontwikkeling onder druk staan. Mogelijke oorzaken: stress door (te) snelle groei, fusies met cultuur ruzies, overnames of andere vormen van groeipijn.

Missie

Zibri leiderschap streeft ernaar om organisaties zelfstandig te maken in het managen van hun eigen groei. Met als resultaat: gezonde groei door balans in de organisatie- en personeelsontwikkeling.

Wat anderen zeggen...

Warning: strlen() expects parameter 1 to be string, array given in /customers/c/1/f/zibri.nl/httpd.www/wp-content/themes/portfolio/page-over.php on line 89 Warning: strlen() expects parameter 1 to be string, array given in /customers/c/1/f/zibri.nl/httpd.www/wp-content/themes/portfolio/page-over.php on line 89 Warning: strlen() expects parameter 1 to be string, array given in /customers/c/1/f/zibri.nl/httpd.www/wp-content/themes/portfolio/page-over.php on line 89 Warning: strlen() expects parameter 1 to be string, array given in /customers/c/1/f/zibri.nl/httpd.www/wp-content/themes/portfolio/page-over.php on line 89

Frank Kemper van ZiBri Leiderschap heeft zeer veel ervaring in geven en ontwikkelen van trainingen en workshops.
Sander van Eijnsbergen, directeur IMK opleidingen B.V.

Frank Kemper heb ik, tijdens een aantal trainingsdagen, leren kennen als een zeer bekwaam en prettige trainer.
Richard Koffijberg, ‘Salon Entrepreneur of the Year’ (Global Salon Business Forum)

Procesarchitect: confrontatie en inzicht maken onafhankelijk.
Filip Vanherpe CEO Astra Groep

Werving, selectie en ontwikkeling: meerwaarde creëren door combineren van theorie en praktijk.
Caspar Duyndam HR director Astra Groep