contact

Contact

Frank Kemper is de oprichter en eigenaar van Zibri Leiderschap. Hij begeleidt en adviseert al ruim 15 jaar organisaties en instellingen van uiteenlopende aard en omvang. In zijn aanpak staan personeel- en organisatieontwikkeling centraal. Frank is in staat om snel de knelpunten in uw organisatie te herkennen , u vervolgens te helpen en de juiste oplossingen te kiezen.

Daarnaast is hij gespecialiseerd en kundig in het leggen van verbindingen tussen cultuur en structuur bij groeiende bedrijven. Ook het begeleiden en adviseren bij het opzetten van strategieën en organisatiestructuren, gedragsverandering en creatieve commercie zijn bij hem in goede handen.

Kortom, hij legt de vinger heel snel op de zere plek en stuurt vervolgens op de oplossingen.

Frank Kemper

Frank is een open en prettig persoon, die enthousiasme en passie combineert met een scherpe blik. Hij kan snel schakelen om contact te blijven houden met zijn omgeving. Hij is besluitvaardig en koersvast en weet met zijn menselijke toon en humor andere mensen te laten zien, doen en begrijpen. Als geen ander kan hij ingewikkeld lijkende problemen snel ontrafelen om vervolgens te sturen op praktische oplossingen.

Bedrijfsgegevens

Adres Mostheuvelstraat 55
5045 DP Tilburg
Telefoon +316 2242 1003
Website www.zibri.nl
Linkedin

Ideale beschikbaarheid

Overdag, avond of middag. Zibri geeft advies wanneer het u uitkomt!

Gratis intakegesprek

Geheel vrijblijvend verzorgt ZiBri zeer discreet een intakegesprek

Uw eigen pakket

Stel uw eigen pakket samen. Zo ziet u wat uw begeleiding kan kosten.