coaching

Burn-out coaching

33Hoe ga ik om met Stress, werkdruk en verwachtingen?
De Levensmanager bestaat uit twaalf sessies en is ontwikkeld door Zibri Leiderschap.

De doelstelling is om uiterlijk na drie maanden weer te kunnen participeren in het arbeidsproces.
De Levensmanager is een speciaal ontworpen en tegelijkertijd unieke begeleiding. Het is bedoeld voor mensen in situaties waarbij het arbeidsproces wringt, mensen die in een burn-out situatie terecht zijn gekomen, mensen die daar dicht tegen aan zitten of medewerkers die voor interne re-integratie in aanmerking komen. De manier waarop iemand op tegenslagen of stress reageert, bepaalt of iemand van die ervaring profiteert of ongelukkig blijft.

De opdrachten die u in dit programma aangereikt krijgt, helpen u om uw leven te evalueren. Duidelijkheid over uzelf en uw leven geven u toegang tot het leren inschatten van nieuwe mogelijkheden en alle ervaringen in een zinvol patroon samen te voegen. Hierdoor ontstaan nieuwe mogelijkheden en kansen die u zullen motiveren een weg in te slaan waarin u in uw eigen kracht komt te staan.

De levensmanager kan ingezet worden bij verandertrajecten, fusies, sluitingen en reorganisaties en kan uitstekend worden ingezet binnen het onderwijs, de zorg, politie en het bedrijfsleven.
Inhoud: (o.a.)

– een snel zelfonderzoek – prestatie top tien
– grip krijgen op gevoelens – overtuigingen
– de kracht van emoties – succesverhalen
– omgaan met stress – vergeven
– gevangen emoties – geen excuses
– verbroken besluiten – het leven beloont daden
– resultaatscirkel – ben ik er klaar voor?
– wat is mijn levensstijl? – de hefboom
– wissen van negatieve opnames – levenscontract